TESTIMONIAL

amyn
PN.AMY

Kak Hani, sabun tu serasi dengan Amy. Boleh mengeringkan jerawat juga.

MALA

MALA

Saya mengunakan handmade soap Lemonish Oat, perbezaan paling ketara yang saya rasakan selepas seminggu menggunakan sabun ini  adalah…saya sudah boleh mengunakan bedak, kalau sebelum nih..langsung tak boleh pakai bedak, nampak ketara tompokan bedak kesan daripada kulit muka  yang  berminyak.

azah

AZAH A. RAZAK

Saya perasan terdapat biji biji halus dalam sabun yang saya gunakan. Saya memang suka jenis sabun yang macam ni, sebab ia tahan lama dan tidak mudah lembik atau berlendir. Bagi saya ia satu scrub yang boleh digunakan untuk seluruh badan. Ternyata, kulit lebih halus dan licin…Tq Hani.

 

balqis

Saya suka sangat, sabun lemon dan daun pandan tu..memang kulit muka terasa lembut dan licin. Bau asli lemon dan daun pandan rasa mcm nak makan pun ada.

 

hasmah yusofn

 Seronak dapat mencuba Natural Handmade Soap ini. Terasa kelembutan kulit.

 

 LYNN SAMIN TAIB

Assalamualaikum Pn Hani Amn, saya menggunakan sabun Cinnamon Acne keluaran brainnbeauty untuk jerawat di muka saya ni. Sabun ni bagus sebab tak terlalu lembik atau keras dan jerawat pun dah mula mengecut. Pembersihan memuaskan kerana ia tak mengeringkan kulit. Thanks and KEEP UP.

SAMARIAH ISHAK

SAMARIAH ISHAK

Lemonish Oat memberi kepuasan yang nyata bagi kulit saya. Ia menghasilkan kulit yang lebih lembut dan kelihatan lebih natural look. 

roslinah_n

ROSLINAH ISMAIL

 Ternyata betul betul mengunakan fresh limau purut segar. Ia menyental daki daki dan mencerahkan bahagian-bahagian tertentu. Kulit terasa segar dan nyaman. Aroma segar daun limau purut turut menyumbang kepada ketenangan dan positif minda.

 

 

PN. LINDAWANI
PN. LINDAWANI

Setiap wanita impikan kulit wajah yang cantik . Namun kesuntukan masa yang terlalu padat agak sukar untuk kita menyediakan pelbagai ramuan untuk dijadikan bahan kecantikan secara semula jadi. Saya amat gembira bila  TERBELI sabun dari Brain&Beauty ini. Ia benar benar memberi kesan yang ketara kepada kulit badan saya. Ianya lebih bersih, segar, cerah dan lembut.

ROS MINA MUHAMMAD NUR

ROS MINA MUHAMMAD NUR

Beberapa hari lalu ada menerima cenderahati hati dari seorang sahabat.Rupanya ia sabun dari www.brainnbeauty.com. Ada kucing mencakar tangan dan ada banyak kesan darah beku di sekeliling calar tersebut.Teringatkan sabun tersebut….dan cuba gunakannya untuk lihat kesan apabila gunakan sabun tersebut. Suka tengok kesan dari penggunaan sabun itu kerana ia dapat membersihkan,mengeringkan dan mengecilkan parut tersebut.

 

PN.NONI

Salam. Akak, terima kasih kerana telah memperkenalkan handmade soap kepada saya. Selepas 2 minggu penggunaan, kulit badan saya menjadi lebih lembut, mungkin kandungannya yang daripada sumber semulajadi tersebut. Tq

LAM

LAM

 Masalah jerawat telah berkurangan, cuma saya perasan bila mengunakan Green Tea Beans, ia membuatkan jerawat saya agak sakit sikit. Namun selepas faham, fungsi green tea dan green beans.. baru saya faham yang bahan- bahan tersebut mempunyai kuasa penyembuhan yang tinggi dan membunuh bakteria.

Slide1

Slide2

 

 

Slide3

Slide6Slide7Slide8

 

MORE DETAIL

FB : brain4beauty

IG : brain.beauty